Alinda

Over Alinda

Hallo,

Mijn naam is Alinda en ik ben 18 jaar. Ik kom uit Heerhugowaard in Noord-Holland. Momenteel studeer ik en woon ik nog bij mijn ouders. Af en toe werk ik in een supermarkt in Middenwaard, een winkelcentrum met verschillende supermarkten zoals AH en Deen.

Ik ben op zoek naar een leuke, serieuze man met wie ik een serieuze relatie kan starten. Als je interesse hebt, kunnen we snel afspreken om te kijken of er een klik is. Ik ben ook op zoek naar een leuk contact en wil graag nieuwe mensen leren kennen.

Ik ben een spontane, liefdevolle jonge vrouw die openstaat voor nieuwe avonturen. Ik hou van reizen, nieuwe plekken verkennen, uitgaan met vrienden en genieten van het leven.

Ik ben benieuwd naar jouw verhaal. Stuur me gerust een bericht als je meer wilt weten. Laten we samen kijken of we op dezelfde golflengte zitten.

Ik kijk uit naar je bericht!

Groet,
Alinda



Leeftijd: 18     Haar kleur: Zwart     Haar type: Lang     Provincie: NL: Noord-Holland     Huidskleur: Lichtbruin



 

Direct een berichtje sturen naar Alinda?

Je naam *
Je e-mailadres *
Bericht *
Maximaal aantal tekens:
0/1000


Stuur foto mee (jpg, gif & png)

Controlecode * (typ de letters uit afbeelding hiernaast over)
Velden voorzien van een sterretje * zijn verplicht
 
De minimale leeftijd voor deelname is 18+. Deze website heeft als oogmerk het tegen betaling aanbieden van zogenaamde "adult entertainmentdiensten". Fictieve profielen, geen afspraken mogelijk. Disclaimer | Contact