Angela

Over Angela

Hallo allemaal!

Mijn naam Angela. ik ben 18 jaar oud en woont in Amsterdam. Ik had het geluk dat mijn ouders me rijbewijs zouden betalen, maar helaas staan de deurwaarders steeds voor de deur en nu krijgt ik geen geld meer voor mijn rijbewijs.

Maar weet je wat ik nu van plan ben? geld verdienen door klusjes te doen, en ja, zelfs door wat ondeugende klusjes. ik ben op zoek naar wat extra geld voor mijn rijbewijs en ben bereid om wat klusjes te doen, of zelfs wat spannende avonturen te beleven.

Dus, als je op zoek bent naar wat gezelschap of wat hulp in ruil voor een kleine vergoeding, dan ben ik de perfecte persoon voor jou! ik ben een geile meid die op zoek is naar wat plezier en avontuur. Dus waar wacht je nog op? Neem contact op met mij voor een leuke date of wat ondeugende klusjes.

willen jullie mij helpen om rijbewijs te halen en tegelijkertijd wat plezier te hebben. Want wie zegt dat geld verdienen niet leuk kan zijn?

Liefs,
Angela



Leeftijd: 18     Haar kleur: Donkerblond     Haar type: Lang     Provincie: NL: Noord-Holland     Huidskleur: Blank



 

Direct een berichtje sturen naar Angela?

Je naam *
Je e-mailadres *
Bericht *
Maximaal aantal tekens:
0/1000


Stuur foto mee (jpg, gif & png)

Controlecode * (typ de letters uit afbeelding hiernaast over)
Velden voorzien van een sterretje * zijn verplicht
 
De minimale leeftijd voor deelname is 18+. Deze website heeft als oogmerk het tegen betaling aanbieden van zogenaamde "adult entertainmentdiensten". Fictieve profielen, geen afspraken mogelijk. Disclaimer | Contact