Wendy

Over Wendy

Mijn naam is Wendy en ik ben 24 jaar oud. Ik ben op zoek naar een leuke man die mij lekker wilt verwennen. Of het nu gaat om een seksueel contact, een leuk contact of een date, ik ben er klaar voor.

Ik ben een actieve, jonge vrouw die van plezier en avontuur houdt. Ik hou ervan om mezelf uit te dagen met nieuwe dingen en ervaringen te delen. Ik heb ook een ondeugende kant en ben op zoek naar iemand die mijn energie en passie kan bijhouden.

Ik ben op zoek naar een man die mij kan verwennen met zijn aandacht en gevoeligheid. Ik ben gek op het geven en ontvangen van aandacht. Ik ben ook op zoek naar een man die mij emotioneel en fysiek kan verwennen en me kan laten voelen dat ik de enige voor hem ben.

Ik ben een open-minded persoon die houdt van avontuur en spanning. Ik ben ook op zoek naar iemand die bereid is om nieuwe dingen te proberen en ook niet bang is om buiten de gebaande paden te gaan.

Als je denkt dat je iemand bent die mij kan verwennen en me kan laten stralen, laat me dan een berichtje achter. Laten we samen een avontuur beleven!



Leeftijd: 24     Haar kleur: Rood     Haar type: Lang     Provincie: NL: Gelderland     Huidskleur: Blank



 

Direct een berichtje sturen naar Wendy?

Je naam *
Je e-mailadres *
Bericht *
Maximaal aantal tekens:
0/1000


Stuur foto mee (jpg, gif & png)

Controlecode * (typ de letters uit afbeelding hiernaast over)
Velden voorzien van een sterretje * zijn verplicht
 
De minimale leeftijd voor deelname is 18+. Deze website heeft als oogmerk het tegen betaling aanbieden van zogenaamde "adult entertainmentdiensten". Fictieve profielen, geen afspraken mogelijk. Disclaimer | Contact