Heidi

Over Heidi

Ik ben Heidi van 29 jaar en afkomstig uit Schiedam waar ik mijn dagen doorbreng met koken in een gezellig eet café.
Sinds zo'n jaar ben ik alleen, nadat ik een relatie heb gehad van zo'n zes jaar en drie ervan met hem heb samen gewoond.
De reden dat wij uit elkaar zijn gegaan was omdat hij toch wel een ander leven voor ogen had als ik,hij hield ervan om veel te stappen ,drinken en het feestbeest uit te hangen.
Nu vind ik dat een keer wel leuk maar moet niet een gewoonte zijn,en hierdoor was hij vaak ziek thuis en hij vond het allemaal prima.
Gezien hij deze levensstijl niet wilde opgeven en ik er andere gedachtes over had hebben we toen maar besloten om ieder ons eigen weg te gaan.
Maar nu ben ik er wel weer aan toe om me iemand een verbintenis aan te gaan en een toekomst mee op te bouwen,maar dan wel met iemand die goed in het leven staat in zijn algemeen en ook graag een gezin zou willen in de toekomst want dat is toch wel een stille wens van mij.
Lijkt het je leuk om meer van me te weten dan zou ik zeggen klim eens in de toetsen en laat een bericht achter.
wellicht spreken we elkaar snel!Leeftijd: 29     Haar kleur: Blond     Haar type: Lang     Provincie: NL: Zuid-Holland     Huidskleur: Blank 

Direct een berichtje sturen naar Heidi?

Je naam *
Je e-mailadres *
Bericht *
Maximaal aantal tekens:
0/1000


Stuur foto mee (jpg, gif & png)

Controlecode * (typ de letters uit afbeelding hiernaast over)
Velden voorzien van een sterretje * zijn verplicht
 
De minimale leeftijd voor deelname is 18+. Deze website heeft als oogmerk het tegen betaling aanbieden van zogenaamde "adult entertainmentdiensten". Fictieve profielen, geen afspraken mogelijk. Disclaimer | Contact